Kvalitní účetní? Ohrožený druh! Pomozte nám ho ochránit

13. 04. 2015 DATAMIX

Kvalitní mzdová účetní, druh, který se blíží vyhynutí. Byli bychom rádi, pokud byste se k naší záchraně tohoto druhu připojili. Nemůžeme totiž přenést přes srdce, že by za pár desítek let na této planetě nebyl nikdo fundovaný, kdo by nám všem ostatním pomohl s takovými taji, jako jsou třeba všemožné daně a ještě horší věci.

V České republice se na listu druhů ohrožených vyhynutím vyskytuje i druh účetních. Proč dochází ke stálému snižování jejich počtu? Většinou se jedná o neúměrné zahlcení prací, pod jejímž tlakem dochází k úhynu nebo v lepším případě přechodu do jiných rezervací, rozuměj pracovních zařazení.

zachraňme účetní

Zachraňme naše účetní a nenechme je trpět jako zvířata bez pořádného informačního systému! (Zdroj)

Ohraňme naše účetní

Cílem ochrany ohrožených druhů je zajistit, aby všichni ohrožení jedinci zůstali součástí naší fauny a flóry, tedy našich kanceláří či případně alespoň příjemci naší pošty a telefonních hovorů.

Cesty k dosažení cíle mohou být různé, od plošných nařízení a legislativních norem až po zabezpečování potřebného managementu a organizaci na samotném pracovišti. Pro některé druhy však tyto nástroje samy o sobě nestačí a je nutné jejich pečlivé sladění a doplnění dalšími typy opatření.

Není firma jako firma a nepořádek vládne světem

V prostředí výrobních závodů se totiž často potkáváme s problematikou integrace různých docházkových, stravovacích či dalších systémů, ze kterých mzdové účetní strašně těžce získávají data. Často přepisují, hledají a nenacházejí, což je skutečné peklo na zemi. Není potom divu, že se stali ohroženým druhem!

Zajímavé je rovněž zjištění, jak těžkopádně se pracuje v nadnárodních systémech, které jsou po všech stránkách vynikající, ale dynamická agenda mezd zde naráží na nemožnost rychlé a flexibilní podpory, údržby a servisu, zvláště v prostředí legislativních bouří v ČR.

Známe řešení!

Pomoci účetním můžete jednoduše. Za prvé po nich nebudete chtít nemožné na počkání a zázraky do tří dnů. A taky jim pořídíte pořádný informační systém, který v sobě integruje to, co musejí mnohdy vést v několika systémech, tabulkách či sešitech a také ten, který rychle a plnohodnotně reaguje na změny v české legislativě.

Takový je třeba informační systém Helios Orange, umožňuje totiž v sobě vést mnoho různých agend a to nejen těch účetních či personálních, jako efektivní řízení financí, přesnou evidenci služeb či efektivní řízení lidských zdrojů, ale pomáhá i v automatizaci rutinních pracovních procesů či dokonce v řízení a snižování firemních nákladů. Spolu s přístupem a zkušenostmi společnosti Datamix s. r. o. tak budete mít v rukou vskutku flexibilní a rychle reagující nástroj, připravený téměř na cokoliv.

Spokojená účetní + správný software = záruka prosperity firmy

Spojení šikovné účetní s tím pravým účetním softwarem pomůže nejen k záchraně tohoto druhu, ale nakonec bude výhodou i pro každého pracovníka, který svou práci či prostředky k ní musel složitě evidovat. Spokojenost pak zavládne i v duších vedení a to často vede zase k dalším možným benefitům i pro celou firmu.

Zkuste se tedy připojit k naší iniciativě a poohlédněte se po kvalitním softwaru pro řízení firmy, u nás v Datamixu vám rádi se záchranou pomůžeme.




Mohlo by Vás dále zajímat

Implementujeme systém Helios Orange u zákazníka ELEKTRO-LUMEN

Implementujeme systém Helios Orange u zákazníka ELEKTRO-LUMEN

31. 05. 2018

Společnost ELEKTRO-LUMEN, s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou a prodejem průmyslových, interiérových a venkovních svítidel. Zároveň poskytuje služby od prvotního návrhu osvětlení přes montáž a instalaci až po záruční a pozáruční servis. Tato společnost se v létě …

Pokračovat ve čtení

zachraňme účetní

Kvalitní účetní? Ohrožený druh! Pomozte nám ho ochránit

13. 04. 2015

Kvalitní mzdová účetní, druh, který se blíží vyhynutí. Byli bychom rádi, pokud byste se k naší záchraně tohoto druhu připojili. Nemůžeme totiž přenést přes srdce, že by za pár desítek let na této planetě nebyl …

Pokračovat ve čtení

Helios Orange 25 let

Helios Orange rozšíření – plugin

19. 06. 2015

Plugin, nebo-li rozšíření je jedna z klíčových věcí, která umožní rozšířit informační systém Helios Orange. Ve své praxi se s tímto řešením setkáváme velmi často. Vyvinuli jsme desítky specifických rozšíření která mají podobu pluginu.

Pokračovat ve čtení

QMS (Quality Management System) v Helios Orange

23. 06. 2021

Systém řízení kvality (QMS = Quality Management System) v informačním systému Helios Orange zastřešuje díky svým agendám oblasti související s řízením kvality ve společnostech jak obchodního tak výrobního typu. Koncepce řešení založená na jednotlivě licencovaných agendách umí …

Pokračovat ve čtení

Vývoj zákaznických portálů a B2B řešení: Posunujeme vaše podnikání na vyšší úroveň

23. 05. 2023

V dnešním digitálním světě je nezbytné, aby podniky udržovaly krok s vývojem a poskytovaly svým zákazníkům a obchodním partnerům moderní a uživatelsky přívětivá řešení. V rámci naší práce v Datamixu se specializujeme na vývoj zákaznických …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Rozjíždíme spolupráci se společností SkiResort Live

19. 04. 2020

Náš produkt DATAMIX Rent si v současné době vybrala firma SkiResort Live,největší provozovatel lyžařských areálů v Česku. Tato firma je zároveň také poskytovatelem služeb s garancí kvality, jako jsou lyžařské školy, ski servis a půjčovny vybavení. Společnost SkiResort …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.