Představujeme vám naši novou cloudovou aplikaci DATAMIX ÚDRŽBA

18. 05. 2021 DATAMIX Solutions s.r.o.

Cloudová aplikace DATAMIX ÚDRŽBA je určena pro továrny a výrobní společnosti, které chtějí digitalizovat evidenci údržby a plánovat úkony údržby.

Klíčové funkce aplikace DATAMIX ÚDRŽBA

  • Základním úkolem aplikace je evidovat počet oprav. Z těchto dat lze získat cenná data o četnosti oprav strojů, linek, zařízení (množství závad a výměn v jednotlivých obdobích).
  • Důležitým aspektem aplikace je jednoduchost základního výkazu. Zadá se jen datum, stroj, odvedená práce a počet hodin. Je možné přidat i další parametry, ale cílem je nahrazení většinou až příliš složité a nepřehledné papírové evidence cloudovou, jednoduchou aplikací.
  • Užitečné notifikace pomáhají s plánováním údržby. Jednotlivý plán se dá zadat do úkolů, těm přiřadit řešitele či majitele (kontrolora) plánovaného úkonu. Po jeho vykázání může být majitel notifikován mailem.
  • Jednotlivé opravy lze evidovat pro různé stroje. Je možné zadat kolik hodin oprava konkrétního stroje trvala, případně v jaké nákladové hodinové sazbě. Lze doplnit různé detaily. Oprava se dá například rozložit do konkrétních úkolů nebo se mohou zasílat notifikace o průběhu oprav.
  • Aplikace nahrazuje papírové evidence s výkazem o realizované údržbě. Dále přináší digitalizaci do továren a výroben, které chtějí evidovat data o proběhlé údržbě. Jednoduše a bez zásahů do vnitřního ICT oddělení.
  • Aplikace umožňuje snadné sdílení dat. Bez nutnosti zasahovat do ICT infrastruktury. Aplikace je přístupná prostřednictvím webového prohlížeče, na data se lze dívat i z mobilu či tabletu. K aplikaci se řídí přístupy jednotlivých uživatelů pomocí rolí a práv.

Proč evidovat a plánovat údržbu strojů
a zařízení s naší aplikací?

  • JEDNODUŠE – DATAMIX ÚDRŽBA je dostupná cloudová aplikace, kterou stačí jednoduše zapnout a můžete ji okamžitě využívat.
  • SPOLEHLIVĚ – Pomůžeme Vám s konfigurací, nastavením přístupových práv, založením pracovišť a strojů.
  • RYCHLE – Bez komplikací spojených s ICT, servery, bez instalací. O vše se postaráme.
  • LEVNĚ – Pronájem cloudové aplikace se pohybuje v cenové relaci stokorun až nízkých tisíců za měsíc. Počáteční konfigurace spojená s nastavením aplikace stojí tisíce až nízké desetitisíce jednorázově.

Kontaktujte nás pro získání nabídky na e-mailu obchod@datamix.eu nebo volejte +420 588 288 481.

Chcete si vyzkoušet naši aplikaci v praxi? Rádi Vám zašleme přístup do demoverze,
kde si můžete aplikaci projít a vyzkoušet.

Více informací o aplikaci DATAMIX ÚDRŽBA

Dozvědět se více




Mohlo by Vás dále zajímat

Helios Easy nebo Helios Orange

Helios Easy

14. 07. 2016

Krabicové řešení Vám nestačí a jiný ERP systém nevyhovuje Vašim potřebám? Hledáte systém pro běžnou evidenci dat? Máme pro vás „easy“ řešení – informační systém Helios Easy. Helios Easy je ERP systém s přednastavenou databází, umožňující …

Pokračovat ve čtení

Řízení auditů, neshody

QMS – Řízení auditů, neshody

6. 06. 2016

V dnešní době se bez systému řízení kvality neobejde žádná společnost, všechny společnosti prochází pravidelnými interními a externími audity, ze kterých plynou neshody a následná nápravná opatření, které je potřeba vyřešit a také jim preventivním opatřením …

Pokračovat ve čtení

Vztahy s obchodními partnery

QMS – Vztahy s obchodními partnery

17. 05. 2016

Chcete mít přesnější informace o Vašich dodavatelích a odběratelích? Nestačí Vám pouze seznam organizací rozdělený na odběratele a dodavatele? Postrádáte podrobnější informace?

Pokračovat ve čtení

Den otevřených dveří v Datamixu

14. 12. 2021

Zajímá vás, jak vypadá firma, která vytváří informační systémy, software na zakázku, webové a mobilní aplikace? Chcete vidět, jak se v praxi vyvíjí softwarové produkty? Hledáte zajímavé místo pro stáž či brigádu? Přijďte se k …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Velké změny v době koronavirové

21. 09. 2020

Vzhledem k situaci táhnoucí se od března loňského roku, kdy nás všechny bez výjimky zasáhla pandemie koronaviru, došlo ve všech firmách a podnicích k větším či menším změnám ve způsobu komunikace mezi pracovníky i změnám pracovních postupů. …

Pokračovat ve čtení

Colours of Ostrava 2015

Webová aplikace pro festival Colours of Ostrava

16. 06. 2015

Již od roku 2010 úspěšně používá mezinárodní festival Colours of Ostrava naši webovou aplikaci na řízení vybraných procesů souvisejících s chodem festivalu. Toto řešení se časem ukázalo jako vhodná forma, jak obsluhovat jednotlivé brány, zajistit …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.