Představujeme vám naši novou cloudovou aplikaci DATAMIX ÚDRŽBA

18. 05. 2021 DATAMIX Solutions s.r.o.

Cloudová aplikace DATAMIX ÚDRŽBA je určena pro továrny a výrobní společnosti, které chtějí digitalizovat evidenci údržby a plánovat úkony údržby.

Klíčové funkce aplikace DATAMIX ÚDRŽBA

  • Základním úkolem aplikace je evidovat počet oprav. Z těchto dat lze získat cenná data o četnosti oprav strojů, linek, zařízení (množství závad a výměn v jednotlivých obdobích).
  • Důležitým aspektem aplikace je jednoduchost základního výkazu. Zadá se jen datum, stroj, odvedená práce a počet hodin. Je možné přidat i další parametry, ale cílem je nahrazení většinou až příliš složité a nepřehledné papírové evidence cloudovou, jednoduchou aplikací.
  • Užitečné notifikace pomáhají s plánováním údržby. Jednotlivý plán se dá zadat do úkolů, těm přiřadit řešitele či majitele (kontrolora) plánovaného úkonu. Po jeho vykázání může být majitel notifikován mailem.
  • Jednotlivé opravy lze evidovat pro různé stroje. Je možné zadat kolik hodin oprava konkrétního stroje trvala, případně v jaké nákladové hodinové sazbě. Lze doplnit různé detaily. Oprava se dá například rozložit do konkrétních úkolů nebo se mohou zasílat notifikace o průběhu oprav.
  • Aplikace nahrazuje papírové evidence s výkazem o realizované údržbě. Dále přináší digitalizaci do továren a výroben, které chtějí evidovat data o proběhlé údržbě. Jednoduše a bez zásahů do vnitřního ICT oddělení.
  • Aplikace umožňuje snadné sdílení dat. Bez nutnosti zasahovat do ICT infrastruktury. Aplikace je přístupná prostřednictvím webového prohlížeče, na data se lze dívat i z mobilu či tabletu. K aplikaci se řídí přístupy jednotlivých uživatelů pomocí rolí a práv.

Proč evidovat a plánovat údržbu strojů
a zařízení s naší aplikací?

  • JEDNODUŠE – DATAMIX ÚDRŽBA je dostupná cloudová aplikace, kterou stačí jednoduše zapnout a můžete ji okamžitě využívat.
  • SPOLEHLIVĚ – Pomůžeme Vám s konfigurací, nastavením přístupových práv, založením pracovišť a strojů.
  • RYCHLE – Bez komplikací spojených s ICT, servery, bez instalací. O vše se postaráme.
  • LEVNĚ – Pronájem cloudové aplikace se pohybuje v cenové relaci stokorun až nízkých tisíců za měsíc. Počáteční konfigurace spojená s nastavením aplikace stojí tisíce až nízké desetitisíce jednorázově.

Kontaktujte nás pro získání nabídky na e-mailu obchod@datamix.eu nebo volejte +420 588 288 481.

Chcete si vyzkoušet naši aplikaci v praxi? Rádi Vám zašleme přístup do demoverze,
kde si můžete aplikaci projít a vyzkoušet.

Více informací o aplikaci DATAMIX ÚDRŽBA

Dozvědět se více




Mohlo by Vás dále zajímat

Helios Orange pro účetnictví, plánování výroby a další oblasti podniku

Helios Orange pro účetnictví, plánování výroby a další oblasti podniku

12. 04. 2016

Pokud jste již slyšeli o Helios Orange, tak víte, že se jedná o jeden z nejznámějších informačních systémů ve své kategorii, který může sloužit jako účetní program, ale zvládá i mzdy a personalistiku, oblast výroby …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Novinky DATAMIX Rent/ IBR verze 2.67

18. 11. 2019

Přinášíme opět výčet zajímavých novinek v naší moderní aplikaci DATAMIX Rent určené pro půjčovny sportovního vybavení, strojů, zdravotních pomůcek, lyžařských škol. Do nové sezóny 2019 přinášíme verzí 2.67 tyto novinky: Lepší způsob práce s ceníky …

Pokračovat ve čtení

Zásadní ingredience úspěšné implementace informačního systému

Zásadní ingredience úspěšné implementace informačního systému

16. 04. 2021

Každý, kdo implementoval informační systém ví, jak složitý je tento proces a jak spletité jsou cesty od  představy až po realizaci. Víme také, jak moc se v některých případech liší představa od výsledné skutečnosti. V tomto článku …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Novinky DATAMIX Rent/ IBR verze 2.74

4. 06. 2020

Přinášíme opět výčet zajímavých novinek v naší moderní aplikaci DATAMIX Rent určené pro půjčovny sportovního vybavení, strojů, zdravotních pomůcek, lyžařských škol. Do sezóny 2020 přinášíme verzí 2.74 tyto novinky: V přehledu půjčoven je možné zadat rezervační …

Pokračovat ve čtení

CRM v IS Helios Orange

Jak efektivně koordinovat aktivity ve společnosti?

11. 08. 2015

Ve větších společnostech již nestačí telefon a předávání dokumentů v papírové podobě. Modul Firemní aktivity v systému Helios Orange Vám umožní velmi snadno nahradit jak telefon, tak také papírové podklady, které není možné najít zrovna …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Novinky verze 2.65 aplikace IBR/DATAMIX Rent

28. 08. 2019

Přinášíme opět výčet zajímavých novinek v naší moderní aplikaci DATAMIX Rent určené pro půjčovny sportovního vybavení, strojů, zdravotních pomůcek, lyžařských škol. Do nové sezóny 2019 přinášíme tyto novinky: Nový způsob přeskladnění – vynikající pomůcka pro …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.