Helios Orange pro účetnictví, plánování výroby a další oblasti podniku

12. 04. 2016 Alena Szydlowská

Pokud jste již slyšeli o Helios Orange, tak víte, že se jedná o jeden z nejznámějších informačních systémů ve své kategorii, který může sloužit jako účetní program, ale zvládá i mzdy a personalistiku, oblast výroby apod. Jeho jedinečnost vyplývá hned z několika hledisek. Zajímá vás Helios Orange více? Tak čtěte dál.

Informační systém Helios Orange patří mezi nejrozšířenější IS a to v kategorii pro malé až středně velké firmy. V České republice Helios Orange používá 6 000 zákazníků. Tento systém vyvinula společnost Asseco Solutions založena roku 1990 jako společnost LCS International. Firma má přes 16.000 zaměstnanců a více než 32.000 zákazníků nejen v ČR, ale i ve Střední Evropě. A právě s touto společností od roku 2008 spolupracujeme. Předloni jsme se stali Silver partnerem jako jedna z 60 firem poskytující implementaci Helios Orange. Mimo to náš tým vyvinul software DataHub, který propojí jakékoliv zařízení s IS, Helios Dataview pro rychlý a snadný přehled o prodeji, nákladech, postavení odběratelů aj. Dále vytváříme webové aplikace, mobilní aplikace a zakázkový software, tedy software na míru.

Helios silver partner

Helios Orange jsme implementovali 30 zákazníkům z 52 stávajících s dlouhodobou servisní podporou. Někteří zákazníci mají implementace dvě, z důvodu propojení dvou databází např. HeO se softwarem DataHub apod. V čem je Helios tak jedinečný? Je velmi přehledný a kompatibilní. Jeho přední vlastnosti jsou flexibilita a modulárnost. Na základě vašich požadavků a potřeb sestavíme jednotlivé agendy (moduly), tak abychom vám usnadnili řízení firmy v jakýkoliv oblastech a vyřešili to, co vás aktuálně trápí. Pomocí modulu „Nástroje přizpůsobení“ lze HeO nastavit tak, aby ovládání pro vás bylo příjemné. Jeho přizpůsobitelnost umožňuje jakékoliv dokoupení pluginu nebo jiného modulu v případě, že vaše firma začne růst, čímž ušetříte peníze za koupi nového (většího) IS. Z dalších aspektů, které systém má, je vícejazyčnost. Helios lze používat v několika jazycích (anglický, německý, polský, ruský, český, slovenský
a rumunský). Podporuje nejen českou a slovenskou legislativu, ale
i mezinárodní účetní standarty jako jsou US GAAP a IFRS. V Helios můžete vést jakoukoliv měnu, aktuální kurzovní lístek ke každému dni si online stahuje sám. Data v IS se mohou kdykoliv exportovat do MS Office – MS Word, MS Excel a MS Outlook a upravit dle potřeby. Zároveň si je můžete prohlížet v jiném programu a vidět veškerá data přímo v Helios Orange. Systém podporuje všechny normy elektronické komunikace, jako jsou např. http, xml, xsl, ssl, edi apod. Veškeré pokyny lze zadat pomocí klávesových zkratek.

Helios a servisní podpora

Pro Helios Orange byla vytvořena tzv. wikipedie, na které najdete veškeré informace o jednotlivých modulech a jak je používat. Naši konzultanti jsou k dispozici každý den na hotline – pro případ, že si s vašim problémem nevíte rady.

Pořízení systému Helios Orange neznamená jen pořízení si IS, ale vytvoření dlouhodobých vztahů se zprostředkovateli, kteří vás povedou po celou dobu. Pomůžeme vám nejen s implementací a zprovozněním systému, ale zaškolíme vás i vaše spolupracovníky, abyste se snadno naučili tento systém používat. Zakládáme si na úspěchu a dobrých referencích. Buďte i vy součástí dobrého partnerství.

Proč Helios Orange implementovat s námi?

#1 Spolehlivost

Helios Orange je moderní a úspěšný informační systém určený moderním a úspěšným firmám. Věříme, že takovéto firmy ocení a vyžadují vysokou kvalitu implementace, zkušenost implementačního týmu, vysokou úroveň po implementační péče a následného servisu. Jsme implementační partner, na kterého se můžete spolehnout.

#2 Zkušenost

Náš tým je zkušený, má za sebou více než čtyřicet implementací a to není málo. Své klienty si oborově vybíráme, abychom nadále udrželi a rozvíjeli svou odbornost.Na základě naší zkušenosti si vybíráme zákazníky, kteří ocení vysokou úroveň našich konzultantů a umožní nám dosáhnout společného cíle – naimplementovat užitečný informační systém, se kterým lidé našeho zákazníka budou umět pracovat, získaná data a informace budou pro zákazníka přínosem, procesy najdou oporu ve naimplementovaném řešení. Využijte našich zkušeností.

#3 Servis, podpora a rozvoj

Naši konzultanti jsou vyškolení profesionálové. Můžete se na ně skutečně spolehnout nejenom během implementace, ale také po jejím ukončení v okamžicích běžného servisu a podpory. Budeme vaší oporou. V budoucích rozvojových fázích vaší firmy zrealizují potřebné změny související s nároky na procesy a z toho plynoucích změn v implementaci informačního systému.

Potřebujete poradit a probrat možnosti implementace
Helios Orange ve vaší firmě?

Zašlete nám nezávazný dotaz pomocí rychlého kontaktního formuláře.

Bližší informace k Helios Orange vám také ochotně poskytneme na telefonu +420 588 288 481 nebo e-mailu obchod { zavináč } datamix.eu.




Mohlo by Vás dále zajímat

program pro půjčovny sportovního vybavení

Předváděcí akce s týmem DATAMIX Rent na Prachárně

5. 08. 2020

V červenci jsme se zúčastnili předváděcí akce zaměřené pro prodejny a půjčovny sportovního vybavení, která se konala v Olomouci v hotelu Prachárna. Po úspěšné předváděcí akci, která se konala během zimní sezóny v hotelu Duo …

Pokračovat ve čtení

Ceva logo

Nový datový můstek SAP – Helios Orange

4. 05. 2015

Spustili jsme pilotní provoz datového můstku mezi systémy SAP a Helios Orange. Pro našeho zákazníka Ceva Freight Czech Republic s.r.o. jsme naimplementovali rozhraní, které převádí data ze systému SAP, transformuje je a ukládá do systému …

Pokračovat ve čtení

DATAMIX Rent 2.1

Letošní novinky DATAMIX Rent 2023

3. 02. 2023

Přesto, že nám letošní zima s počasím moc nepřeje, nezahálíme a snažíme se náš systém pro půjčovny DATAMIX Rent neustále zlepšovat. Tato sezóna nám kromě nové verze systému a s ní spojená drobná vylepšení přinesla také …

Pokračovat ve čtení

Helios Orange pro účetnictví, plánování výroby a další oblasti podniku

Helios Orange pro účetnictví, plánování výroby a další oblasti podniku

12. 04. 2016

Pokud jste již slyšeli o Helios Orange, tak víte, že se jedná o jeden z nejznámějších informačních systémů ve své kategorii, který může sloužit jako účetní program, ale zvládá i mzdy a personalistiku, oblast výroby …

Pokračovat ve čtení

Stavební deník elektronicky

20. 01. 2022

Stavební deník pro Helios Orange / iNUVIO elektronicky

Pokračovat ve čtení

Kapacitní plánování

Technické nároky systému Helios Orange

23. 02. 2017

Často u zákazníků narážíme na otázky ohledně technické náročnosti provozu systému Helios Orange. V tomto článku Vám tedy přinášíme přehled technických nároků systému Helios pro minimální konfiguraci.

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.