Zavolejte nám

Vývoj zákaznických portálů a B2B řešení: Posunujeme vaše podnikání na vyšší úroveň

23. 05. 2023 DATAMIX Solutions s.r.o.

V dnešním digitálním světě je nezbytné, aby podniky udržovaly krok s vývojem a poskytovaly svým zákazníkům a obchodním partnerům moderní a uživatelsky přívětivá řešení. V rámci naší práce v Datamixu se specializujeme na vývoj zákaznických portálů, B2B řešení, správu poptávek a konfigurátory, které umožňují přímou podporu byznysu našich klientů. V tomto článku si přiblížíme naši práci a představíme výhody, které naše řešení přinášejí. Zaměříme se také na naše integrační možnosti s populárním ERP systémem Helios iNUVIO.

Zákaznické portály pro lepší interakci a spokojenost zákazníků

V dnešním konkurenčním prostředí je klíčové zajistit, aby zákazníci měli snadný přístup k informacím o produktech a službách a mohli jednoduše komunikovat s vaší firmou. Naše zákaznické portály jsou navrženy s ohledem na jednoduchost a přehlednost, což zvyšuje spokojenost zákazníků a snižuje zátěž vašeho zákaznického servisu. Díky personalizaci a přizpůsobení portálů potřebám jednotlivých zákazníků poskytujeme unikátní zážitek a zvyšujeme jejich loajalitu.

B2B řešení pro efektivní obchodní vztahy

Pro podniky, které se zaměřují na obchod s dalšími firmami, jsou naše B2B řešení nepostradatelná. Pomáháme vytvářet digitální platformy, které umožňují snadnou komunikaci, správu objednávek, sledování stavu dodávek a další klíčové procesy mezi vaším podnikem a obchodními partnery. Naše B2B řešení nejen zrychlují a zjednodušují obchodní vztahy, ale také zvyšují transparentnost a umožňují lepší přizpůsobení nabídky a služeb vašim partnerům.

Správa poptávek a konfigurátory pro usnadnění objednávkového procesu

Efektivní správa poptávek je klíčová pro rychlou a přesnou realizaci objednávek. Naše řešení umožňují centralizovanou správu poptávek, sledování stavu objednávek a optimalizaci procesů. S našimi konfigurátory mohou zákazníci jednoduše vytvářet a přizpůsobovat své objednávky podle svých individuálních požadavků. To zvyšuje efektivitu objednávkového procesu a minimalizuje riziko chyb.

Zákaznický vývoj přímo podporující váš byznys

V Datamixu nejen vyvíjíme řešení, ale také se snažíme porozumět vašemu podnikání a poskytnout vám individuální podporu a poradenství. Spolupracujeme s vámi na analýze vašich potřeb, navrhujeme a implementujeme řešení, která přímo podporují váš byznys a pomáhají vám dosáhnout vašich cílů. Naším cílem je být váš partner v růstu a úspěchu.

Integrace na ERP Helios iNUVIO pro lepší správu dat

ERP systémy jsou pro mnoho firem základem správy dat a klíčových obchodních procesů. S našimi integračními možnostmi pro ERP Helios iNUVIO umožňujeme propojení vašich zákaznických portálů, B2B řešení a správy poptávek s tímto populárním ERP systémem. Díky této integraci zajišťujeme přesný a aktuální přenos dat, minimalizujeme manuální práci a zvyšujeme efektivitu vašeho podnikání.

Datamix je vaším partnerem pro vývoj zákaznických portálů, B2B řešení, správu poptávek, konfigurátory a zákaznický vývoj přímo podporující váš byznys. Naše moderní a uživatelsky přívětivá řešení pomáhají posunout vaše podnikání na vyšší úroveň, zvyšovat spokojenost zákazníků, zefektivňovat obchodní vztahy a minimalizovat chyby v objednávkovém procesu. S naší integrací na ERP Helios iNUVIO získáváte také lepší správu dat a celkovou efektivitu. Kontaktujte nás a společně dosáhneme vašeho podnikatelského úspěchu.

Kontaktujte nás pro získání nabídky na e-mailu obchod@datamix.eu nebo volejte +420 588 288 481.

Zaujalo Vás naše portfolio a zajímá Vás použití ve Vaší firmě? Rádi s Vámi vybereme řešení na míru.




Podobné články

    Žádné podobné články nenalezeny.

Mohlo by Vás dále zajímat

Ceva logo

Nový datový můstek SAP – Helios Orange

4. 05. 2015

Spustili jsme pilotní provoz datového můstku mezi systémy SAP a Helios Orange. Pro našeho zákazníka Ceva Freight Czech Republic s.r.o. jsme naimplementovali rozhraní, které převádí data ze systému SAP, transformuje je a ukládá do systému …

Pokračovat ve čtení

Infrastruktura IS

Zázemí pro implementaci informačního systému

8. 04. 2016

Snad každý se někdy setkal nebo neustále setkává s informačním systémem. Málokdo však ví, co je potřeba pro správný chod IS. Chcete-li vědět, jestli máte kompetentní vybavení pro používání systému, čtěte dál náš článek.  

Pokračovat ve čtení

Setkejte se s námi a s našimi zákazníky

Setkejte se s námi a s našimi zákazníky

28. 06. 2016

Vážení obchodní partneři, dovolujeme si Vás jménem společnosti DATAMIX Solutions s.r.o. pozvat na bezplatný seminář Helios Orange. Informace o jeho konání a program semináře naleznete v níže přiložené pozvánce.Rádi uvítáme jak naše stávající zákazníky, tak …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Rozjíždíme spolupráci se společností SkiResort Live

19. 04. 2020

Náš produkt DATAMIX Rent si v současné době vybrala firma SkiResort Live,největší provozovatel lyžařských areálů v Česku. Tato firma je zároveň také poskytovatelem služeb s garancí kvality, jako jsou lyžařské školy, ski servis a půjčovny vybavení. Společnost SkiResort …

Pokračovat ve čtení

seminář Helios Orange

Seminář Helios Orange

8. 07. 2016

Vážení obchodní partneři, bylo nám nesmírnou ctí se s Vámi sejít na čtvrtečním semináři Helios Orange pořádaný společností DATAMIX Solutions, s.r.o. Seminář se konal v areálu Vědeckotechnickém parku UP v Olomouci. Celý den proběhl ve velmi příjemné a uvolněné …

Pokračovat ve čtení

McKinsey 7S framework

McKinsley 7s framework

7. 04. 2015

Během mého manažerského studia a praxe je jedna věc, která na mne postupně dělala čím dál větší dojem. Jedná se o McKinsley 7S Framework. Základní podstata tohoto sdělení je, že úspěšné firmy vědomě nebo nevědomě rozšiřovaly …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.