Zavolejte nám

Seminář Helios Orange

8. 07. 2016 Alena Szydlowská

Vážení obchodní partneři, bylo nám nesmírnou ctí se s Vámi sejít na čtvrtečním semináři Helios Orange pořádaný společností DATAMIX Solutions, s.r.o.

Seminář se konal v areálu Vědeckotechnickém parku UP v Olomouci. Celý den proběhl ve velmi příjemné a uvolněné atmosféře. Nejen, že jsme měli možnost Vám představit interní novinky naší společnosti nebo produktové novinky o Helios Orange, QMS, SQL databázi apod., ale také jsme Vám poskytli praktickou ukázku, jak pracovat v modulu Mzdy s prostorem na otázky.

Ukázka Helios Orange
Praktická ukázka Helios Orange.

Zákazníci měli také možnost se dozvědět podrobné informace o POVEZ II – Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců. Na závěr proběhlo slosování a jeden z našich účastněných zákazníků si odnesl 4-denní vstupenku na mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava. Blahopřejeme k této výhře!

Na základě Vašeho hodnocení vyplývající z webového dotazníku se můžeme nadále inspirovat, zdokonalovat a být Vám blíž. Tímto Vám srdečně děkujeme a těšíme se na další společná setkání.

Dotace POVEZ II.
Odborné vzdělávání zaměstnanců POVEZ II.

Máte-li zájem být informováni o našich plánovaných akcích, neváhejte nás kontaktovat na našem emailu datamix@datamix.eu nebo telefonním čísle 608 861 054.

Andrea Veselá,
Obchodní reprezentant




Mohlo by Vás dále zajímat

Digitalizace firmy

1. 08. 2020

Naší vizí je správně digitalizovaná firma → Cílem tohoto přístupu je použít vhodné technologie, nástroje, dodavatele či možnosti a zároveň správné know-how z manažerských, konzultačních, poradenských či vyzkoušených postupů, které pomůžou úspěšně digitalizovat firmu. Rámec digitalizace …

Pokračovat ve čtení

Infrastruktura IS

Zázemí pro implementaci informačního systému

8. 04. 2016

Snad každý se někdy setkal nebo neustále setkává s informačním systémem. Málokdo však ví, co je potřeba pro správný chod IS. Chcete-li vědět, jestli máte kompetentní vybavení pro používání systému, čtěte dál náš článek.  

Pokračovat ve čtení

PF 2017 náhled

PF 2017

5. 01. 2017

Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši přízeň a přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně osobních i pracovních úspěchů.

Pokračovat ve čtení

Vývoj moderních aplikací k Helios iNUVIO

16. 06. 2022

Vývoj moderních aplikací k systému Helios iNUVIO / Orange

Pokračovat ve čtení

Helios Orange logo malé

Chcete mít přehled o majetku vaší společnosti?

22. 07. 2015

Namítnete – majetek, s tím přece není žádný problém, navíc se řeší „jednou za rok“. Máte pravdu, majetek je opravdu jen o tom, že je potřeba vytvořit karty majetku, zařadit do skupin, zadat vstupní ceny, …

Pokračovat ve čtení

MS Excel

Excel – milovaný i zatracovaný

21. 11. 2017

V dnešní době již těžko budeme hledat člověka, který by nevěděl, co je to excel nebo o něm alespoň neslyšel nebo nečetl. Pokud o něm, ale přece jen slyšíte poprvé, jde o tabulkový procesor od …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.