Kvalitní účetní? Ohrožený druh! Pomozte nám ho ochránit

13. 04. 2015 DATAMIX

Kvalitní mzdová účetní, druh, který se blíží vyhynutí. Byli bychom rádi, pokud byste se k naší záchraně tohoto druhu připojili. Nemůžeme totiž přenést přes srdce, že by za pár desítek let na této planetě nebyl nikdo fundovaný, kdo by nám všem ostatním pomohl s takovými taji, jako jsou třeba všemožné daně a ještě horší věci.

V České republice se na listu druhů ohrožených vyhynutím vyskytuje i druh účetních. Proč dochází ke stálému snižování jejich počtu? Většinou se jedná o neúměrné zahlcení prací, pod jejímž tlakem dochází k úhynu nebo v lepším případě přechodu do jiných rezervací, rozuměj pracovních zařazení.

zachraňme účetní

Zachraňme naše účetní a nenechme je trpět jako zvířata bez pořádného informačního systému! (Zdroj)

Ohraňme naše účetní

Cílem ochrany ohrožených druhů je zajistit, aby všichni ohrožení jedinci zůstali součástí naší fauny a flóry, tedy našich kanceláří či případně alespoň příjemci naší pošty a telefonních hovorů.

Cesty k dosažení cíle mohou být různé, od plošných nařízení a legislativních norem až po zabezpečování potřebného managementu a organizaci na samotném pracovišti. Pro některé druhy však tyto nástroje samy o sobě nestačí a je nutné jejich pečlivé sladění a doplnění dalšími typy opatření.

Není firma jako firma a nepořádek vládne světem

V prostředí výrobních závodů se totiž často potkáváme s problematikou integrace různých docházkových, stravovacích či dalších systémů, ze kterých mzdové účetní strašně těžce získávají data. Často přepisují, hledají a nenacházejí, což je skutečné peklo na zemi. Není potom divu, že se stali ohroženým druhem!

Zajímavé je rovněž zjištění, jak těžkopádně se pracuje v nadnárodních systémech, které jsou po všech stránkách vynikající, ale dynamická agenda mezd zde naráží na nemožnost rychlé a flexibilní podpory, údržby a servisu, zvláště v prostředí legislativních bouří v ČR.

Známe řešení!

Pomoci účetním můžete jednoduše. Za prvé po nich nebudete chtít nemožné na počkání a zázraky do tří dnů. A taky jim pořídíte pořádný informační systém, který v sobě integruje to, co musejí mnohdy vést v několika systémech, tabulkách či sešitech a také ten, který rychle a plnohodnotně reaguje na změny v české legislativě.

Takový je třeba informační systém Helios Orange, umožňuje totiž v sobě vést mnoho různých agend a to nejen těch účetních či personálních, jako efektivní řízení financí, přesnou evidenci služeb či efektivní řízení lidských zdrojů, ale pomáhá i v automatizaci rutinních pracovních procesů či dokonce v řízení a snižování firemních nákladů. Spolu s přístupem a zkušenostmi společnosti Datamix s. r. o. tak budete mít v rukou vskutku flexibilní a rychle reagující nástroj, připravený téměř na cokoliv.

Spokojená účetní + správný software = záruka prosperity firmy

Spojení šikovné účetní s tím pravým účetním softwarem pomůže nejen k záchraně tohoto druhu, ale nakonec bude výhodou i pro každého pracovníka, který svou práci či prostředky k ní musel složitě evidovat. Spokojenost pak zavládne i v duších vedení a to často vede zase k dalším možným benefitům i pro celou firmu.

Zkuste se tedy připojit k naší iniciativě a poohlédněte se po kvalitním softwaru pro řízení firmy, u nás v Datamixu vám rádi se záchranou pomůžeme.




Mohlo by Vás dále zajímat

Nový modul pro naši půjčovnu IceBerg Rent 2.0

29. 06. 2018

V rámci přípravy na novou sezónu jsme pro Vás připravili zajímavou novinku. Od dnešního dne přijímáme předobjednávky na nový modul Čtečka Občanských průkazů. Tento modul přináší zrychlení procesu vytváření nové zápůjčky. Nově při zadávání zápůjčky …

Pokračovat ve čtení

Průmysl 4.0

Nová průmyslová revoluce – Průmysl 4.0

28. 04. 2017

Vize o Průmyslu 4.0, označovaném též jako čtvrtá průmyslová revoluce, se objevily již v roce 2011 a hlavní myšlenkou tohoto projektu byl vznik tzv. chytrých továren, které budou využívat kyberneticko-fyzikální systémy. Tyto systémy by v budoucnu mohly …

Pokračovat ve čtení

ERP systém

Seminář moderní způsoby řízení pro moderní firmu za pomoci informačních technologií

29. 08. 2019

Zajímáte se o rozvoj firem, řízení, procesy a informační technologie k tomu určené? Jste nadšenec do těchto témat? V tom případě investujte pouze svůj čas do semináře, který pořádáme dne 25. září 2019 v Olomouci. …

Pokračovat ve čtení

Co je to webinář?

Webinář Helios Orange a jeho výhody

11. 08. 2016

Přijali jste nového zaměstnance a potřebujete ho zaškolit? Našli jste vhodné školení, ale koná se v Brně, Praze nebo Hradci Králové a všechna tato města jsou daleko? Individuální školení je pro Vás příliš drahé? Využijte webinář

Pokračovat ve čtení

Sklad

Skladová evidence v Helios Orange

5. 12. 2017

Zažili jste situaci, kdy jste uprostřed výroby zjistili, že Vám došel potřebný materiál? Ztrácí se Vám zboží ze skladu? Inventury se pro Vás stávají noční můrou? Nezoufejte, máme pro Vás řešení, informační systém HELIOS Orange …

Pokračovat ve čtení

Proč jít na stáž do Datamixu?

Proč jít na stáž do Datamixu?

14. 01. 2021

Přečtěte si článek od našeho kolegy Davida, který si u nás v létě 2020 prohluboval své znalosti a získával zkušenosti jako programátor na odborné stáži. Proč jít na stáž? Každé letní prázdniny jsem si chtěl …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.