DATAMIX Project Monitor – systém nejen pro projektové řízení

12. 07. 2020 Alena Szydlowská

Představujeme Vám náš nový software pro projektové řízení DATAMIX Project monitor.

Pokud se ve své firmě potýkáte s řízením projektů a zakázek nebo jen potřebujete vylepšit sdílení informací a podkladů v době home office, bude tento software pro Vás jako stvořený.

Náš software nabízí mnoho užitečných funkcí, které Vám pomohou kontrolovat průběh projektů, automatizovaně vyhodnocovat pořízená data, vykazovat odpracované hodiny, evidovat dokumentace k projektům a mnoho dalšího.

Proč je projektové řízení tak důležité?

Abyste snadno dosáhli stanovených cílů, optimalizovali svoji efektivitu a zároveň měli přehled nad průběhem projektů či zakázek, je dobré mít alespoň základní znalosti projektového řízení. Nebo ještě lépe – můžete využít náš systém, který Vám s řízením projektů ve Vaší firmě pomůže!

Jsme partnerem, na kterého se můžete spolehnout!




Mohlo by Vás dále zajímat

schéma výroby

Úspěšné plánování výroby a odhalení zbytečného plýtvání

4. 05. 2015

Ve výrobě je na začátku velmi důležité dobře postavit celý systém, na kterém pak závisí ekonomické výsledky celé firmy. Často se některé postupy šijí horkou jehlou a vznikají místa, kde by se daly procesy nastavit …

Pokračovat ve čtení

Saldo nad prvotními doklady v IS Helios Orange

Saldo nad prvotními doklady

27. 10. 2015

V modulu fakturace systému Helios Orange se objevila nová funkcionalita s názvem Saldo nad prvotními doklady, která umožňuje aktivně pracovat a sledovat saldo pohledávek a závazků přímo z evidence faktur.

Pokračovat ve čtení

Projekty v Helios Orange

28. 07. 2021

Projekty v informačním systému Helios Orange nabízejí silný nástroj pro evidenci, plánování a řízení průběhu projektů. Modul je určen pro firmy provádějící projektová řízení, pro výrobní společnosti s potřebou evidovat, plánovat a řídit předvýrobní a povýrobní etapy, …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Novinky DATAMIX Rent/ IBR verze 2.67

18. 11. 2019

Přinášíme opět výčet zajímavých novinek v naší moderní aplikaci DATAMIX Rent určené pro půjčovny sportovního vybavení, strojů, zdravotních pomůcek, lyžařských škol. Do nové sezóny 2019 přinášíme verzí 2.67 tyto novinky: Lepší způsob práce s ceníky …

Pokračovat ve čtení

PF 2017 náhled

PF 2017

5. 01. 2017

Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši přízeň a přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně osobních i pracovních úspěchů.

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.