Přehled našich vybraných projektů za 3. kvartál 2020

9. 10. 2020 Tomáš Szydlowski

Vážení čtenáři,
v dnešním článku vám představíme průřez realizovanými nebo probíhajícími projekty,
na kterých jsme v Datamixu pracovali v posledních několika měsících.

  • Navrhli jsme koncept řízení výroby u našeho významného zákazníka. S hlavní myšlenkou řídit lidi s pomocí intuitivního software a s propojením řady informačních technologií a systémů. Tento krok je pro nás významný z pohledu vyjasnění si metodik, technologií, cílů a návrhu funkčního prototypu našeho budoucího produktu, který má významně pomoci s řízením v prostředí českých firem.
  • Pracovali jsme na našem B2C online rezervačním systému, který byl vylepšen o volnou definici atributů položek zboží. Naši zákazníci si užívají absolutní svobody a umí sami definovat vlastnosti svého zboží jako je např. délka, barva, tuhost, velikost, prostě libovolné vlastnosti, umožňující lepší prodej.
Logo systému Helios Orange
  • Pro našeho významného zákazníka jsme vyvinuli webovou aplikaci pro správu a organizaci servisu. Včetně zajištění integrace na ERP systém Helios Orange.
  • Pomocí integrace dvou informačních systémů jsme propojili čerpací stanici a správu PHM čerpání. Opět jsme mohli využít našich znalostí z oblasti vývoje software na zakázku a ERP Helios Orange.
  • Výrazně jsme zapracovali na pilotním projektu sběru dat z výrobních linek, strojů a pracovišť včetně realizace datových můstků a integrace mezi docházkovým systémem ANET, informačním systémem Helios Orange a MES systémem firmy Zapsi.
  • A také jsme implementovali systém Helios Orange u našich nových zákazníků.

Během letních měsíců u nás pracoval velice šikovný stážista, který obohatil naši aplikaci Mobilní obchodník o offline režim. Tento upgrade umožní realizovat objednávky na Android tabletech i bez aktuální dostupnosti internetu. Díky Mobilnímu obchodníkovi je možné tvořit objednávky přímo u zákazníka a následně je zpracovávat v ERP Helios Orange.

Pro náš cloudový produkt DATAMIX RENT, který je určený zákazníkům z rental byznysu, jsme vyvinuli řadu vylepšení a rozšíření. Například:

  • Vouchery a kupóny – toto rozšíření umožní snadné napojení přes API na systémy třetích stran, které prodávají vouchery, a jejich integraci do naší aplikace.
  • FlexiBee a Pohoda API integrace – napojení RENTU na účetní systémy FlexiBee a Pohoda. Přes API přenášíme doklady do těchto systémů.
  • Koncept jednoho dokladu – půjčujte, prodávejte a servisujte z jednoho místa a s jedním dokladem.
  • Kombinace plateb – záloha v hotovosti, částečná úhrada služeb kartou, nákup zboží na fakturu. Snad všechny možné kombinace a možnosti plateb pro velké a náročné zákazníky. Včetně EET.

A v neposlední řadě jsme pro náš další cloudový produkt DATAMIX Project Monitor realizovali řadu uživatelských požadavků – např. evidenci fakturace nad jednotlivými etapami zakázek, definici úvazku nad zaměstnancem a další.




Mohlo by Vás dále zajímat

PF 2018

18. 12. 2017

Vážení zákazníci, rádi bychom Vám poděkovali za přízeň a spolupráci v roce 2017 a zároveň Vám popřáli…

Pokračovat ve čtení

PF 2017 náhled

PF 2017

5. 01. 2017

Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši přízeň a přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně osobních i pracovních úspěchů.

Pokračovat ve čtení

Přehled nad úkoly a zjednodušení schvalovacího procesu

Zaveďte Workflow do Vaší společnosti

28. 08. 2015

Ztrácejí se Vám důležité dokumenty při „schvalovacím kolečku“? Trvá Vám proces schvalování faktur a dokumentů dlouho? Telefonují Vám dodavatelé z důvodu neuhrazení faktury, kterou Vy však nemůžete ani najít? Chcete ušetřit papír spotřebovaný na „zbytečný“ tisk …

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Novinky DATAMIX Rent/ IBR verze 2.67

18. 11. 2019

Přinášíme opět výčet zajímavých novinek v naší moderní aplikaci DATAMIX Rent určené pro půjčovny sportovního vybavení, strojů, zdravotních pomůcek, lyžařských škol. Do nové sezóny 2019 přinášíme verzí 2.67 tyto novinky: Lepší způsob práce s ceníky …

Pokračovat ve čtení

Helios Easy nebo Helios Orange

Helios Easy

14. 07. 2016

Krabicové řešení Vám nestačí a jiný ERP systém nevyhovuje Vašim potřebám? Hledáte systém pro běžnou evidenci dat? Máme pro vás „easy“ řešení – informační systém Helios Easy. Helios Easy je ERP systém s přednastavenou databází, umožňující …

Pokračovat ve čtení

Správný parťák pro implementaci

Vyberte si správně dodavatele ERP systému

11. 09. 2015

V dnešní době je velmi složité vybrat si vhodný systém pro řízení Vaší společnosti. Na trhu je spousta informačních systémů vhodných pro velikostně různé společnosti. Jejich funkčnost bývá často téměř stejná a není tedy rozhodujícím kritériem …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.