Zavolejte nám

Webová aplikace pro festival Colours of Ostrava

16. 06. 2015 Tomáš Szydlowski

Již od roku 2010 úspěšně používá mezinárodní festival Colours of Ostrava naši webovou aplikaci na řízení vybraných procesů souvisejících s chodem festivalu. Toto řešení se časem ukázalo jako vhodná forma, jak obsluhovat jednotlivé brány, zajistit dostatečnou propustnost u vybraných skupin návštěvníků, jak sdílet tato klíčová data napříč celým festivalem.

Webová aplikace Colours of Ostrava

Colours of Ostrava

 

Síla webové aplikace

Mezi hlavní přednosti celého řešení určitě patří ergonomie celého řešení, která svou uživatelskou jednoduchostí umožní zvládnout neskutečný nával lidí v krátkém čase bez složitých zaškolování a nastavování. Tento proces začíná pochopitelně již před samotným začátkem festivalu, kdy jsou zadávána data o skupinách návštěvníků, je podpořen celý PR tým automatickým sběrem, vyhodnocením a navedením tzv. žádanek o vstup v PR licencích, tedy novinářů. Dále se rozjede agenda brigádníků, evidence a automatické zpracování jejich smluv, které zakončí v evidenci odvedené práce.

Celé finále se odehraje během samotného festivalu, kde během neskutečně krátké doby jsou na základě akreditace distribuovány na místě různé VIP a další typy vstupenek v počtech desítek tisíc kusů.

Přehlednost vložených dat, zajištění online sdílení informací

Dalším aspektem, proč je tato webová aplikace úspěšná, je jistě zajištění vysokého stupně přehlednosti nad celými procesy. Jakmile se tato akce spustí běží prakticky non-stop, neustále jsou vpouštěni lidé, kapely, personál, dodavatelé, partneři. Z několika geografických míst proudí tato data a dávají vedení festivalu ty správné podklady, zajišťují on-line sdílení klíčových informací a vše je překvapivě jednoduché.

Přejeme festivalu a celému realizačnímu týmu ať je letošní ročník 2015 opět mimořádně skvělý a návštěvníkům přejeme nezapomenutelný zážitek.




Mohlo by Vás dále zajímat

Blížíme se ke konci implementace rozšíření Helios Orange ve firmě VHS SITKA

Blížíme se ke konci implementace rozšíření Helios Orange ve firmě VHS SITKA

23. 05. 2018

Na podzim 2017 jsme zahájili další úpravy informačního systému Helios Orange ve firmě VHS SITKA, s.r.o., která je již několik let naším zákazníkem. V minulém a částečně také v tomto roce jim byla dle jejich požadavků implementována …

Pokračovat ve čtení

QMS - Správa měřidel

QMS – Správa měřidel

20. 05. 2016

Používáte ve Vaší společnosti měřidla? Máte člověka, který se Vám o měřidla stará? Záznamy vede na papíře a má problém uhlídat pravidelné kontroly? Když onemocní, máte problém, protože nikdo jiný nic neví? Pokud na některou …

Pokračovat ve čtení

Infrastruktura IS

Zázemí pro implementaci informačního systému

8. 04. 2016

Snad každý se někdy setkal nebo neustále setkává s informačním systémem. Málokdo však ví, co je potřeba pro správný chod IS. Chcete-li vědět, jestli máte kompetentní vybavení pro používání systému, čtěte dál náš článek.  

Pokračovat ve čtení

Sběr dat ze strojních zařízení

Sběr dat ze strojních zařízení – sledování historie výroby

10. 05. 2018

Historie práce strojů. Historie průběhu výroby výrobku. Analytická data pro zjištění, co se ve výrobě stalo špatně. Hlídání kvality výroby. Toto a další témata jsou přesně to, na co máme jednoduché řešení ZAPSI.

Pokračovat ve čtení

Správný parťák pro implementaci

Víte, čím se od sebe liší různé informační systémy?

20. 10. 2020

V dnešní době je na trhu nepřeberné množství informačních systémů, až se v tom zákazníci začínají ztrácet a pořádně nevědí, který je pro ně ten vhodný a který si vlastně mají vybrat. Někteří potřebují pouze …

Pokračovat ve čtení

Řízení auditů, neshody

QMS – Řízení auditů, neshody

6. 06. 2016

V dnešní době se bez systému řízení kvality neobejde žádná společnost, všechny společnosti prochází pravidelnými interními a externími audity, ze kterých plynou neshody a následná nápravná opatření, které je potřeba vyřešit a také jim preventivním opatřením …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.