Helios Data View

31. 07. 2015 Tomáš Szydlowski

Pro všechny uživatele Helios Orange, kteří potřebují snadno a rychle získat data ze systému o prodejích, nákladech či postavení odběratelů a dodavatelů v meziročních srovnáních, představujeme náš nový produkt Helios Data View.

Co Helios Data View dělá?

Získá data z databáze Helios Orange a prezentuje je na platformě Microsoft Excel. Předpřipravili jsme několik pohledů, které si můžete sami upravit a rozvinout dle Vašich potřeb. Základní charakteristikou je jednoduchost, jak se rychle dostat k požadovaným datům.

Pro příklad uveďme pohled na historii dodavatelů a jejich dodávek. Základní přehled zobrazí za vybrané roky dodavatelskou historii. Tento konkrétní přehled přináší informaci, jak jsou kteří dodavatelé důležití v čase. Na pár kliknutí si můžete promítnout vývoj dodavatelů za poslední rok, dva nebo více a to rovnou v sumacích za vybrané roky.

Helios data view - dodavatelé dle výše částky přijatých faktur

Jeden z pohledů Helios data view

Velmi podobně se v Helios Data View prezentuje např. vývoj Vaší fakturace, srovnání mezi měsíci, kvartály apod.

Jak Helios Data View pracuje

Velmi jednoduše. Potřebujete MS Excel 2013 a vyšší, následně od nás potřebujete Helios Data View, který Vám pošleme na vyžádání ve formě jednoho souboru. Tento soubor má v sobě definováno datové připojení, toto přenastavíte buď sami, nebo s naší pomocí a následně se vám Helios Data View naplní daty ve správné podobě přímo z Vaší databáze Helios Orange. Aktualizaci dat provádíte v budoucnosti sami, přes tlačítko aktualizovat. Tímto způsobem si načítáte nová a nová data.

Komu je Helios Data View určen?

Pro všechny firmy a manažery, kteří pracují se systémem Helios Orange, zajímá je vývoj obratů, nákladů, odběratelů a dodavatelů a chtějí mít tyto přehledy na pár kliků dostupné v grafické a tabulkové podobě přímo v Excelu. Celá koncepce je velmi vhodná pro podklady dat pro firemní prezentace, vizualizaci dat v přehledné podobě a pochopitelně jsou možné další úpravy ať už na míru, nebo ve své vlastní režii.

Můžu si data prohlížet i mimo firmu?

Ano, jakmile se Helios Data View naplní daty, můžete pracovat s tímto souborem i v režimu off-line, kdy není dostupná základní databáze.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle  +420 588 288 481. Je to skutečně velmi jednoduché a rádi Vám k Helios Data View poskytneme bližší informace.




Mohlo by Vás dále zajímat

Happy Days s DATAMIXEM a systémem IceBerg Rent

7. 07. 2017

Máte systém Icebergrent a týká se Vás již od příštího roku EET? Nechce se Vám, ale musíte to pro následující sezónu vyřešit a nevíte, jak přesně postupovat? V DATAMIXU Vám rádi se zavedením elektronické evidence tržeb …

Pokračovat ve čtení

Kapacitní plánování

Technické nároky systému Helios Orange

23. 02. 2017

Často u zákazníků narážíme na otázky ohledně technické náročnosti provozu systému Helios Orange. V tomto článku Vám tedy přinášíme přehled technických nároků systému Helios pro minimální konfiguraci.

Pokračovat ve čtení

program pro půjčovny sportovního vybavení

Firma RockPoint spouští deset půjčoven v našem systému

28. 05. 2019

Naše cloudové řešení Datamix Rent využívá dalších deset poboček firmy RockPoint. Výhody provozu aplikace v cloudu: Výborné provozní náklady. Vysoká bezpečnost. Vysoce dostupný servis a správa. Snadná aktualizace aplikace. Výborná dostupnost aplikace na všech zařízeních …

Pokračovat ve čtení

Kreslení je nástroj, kreslení je zábava

28. 07. 2022

Řešitelská porada je nejčastějším typem porady v DATAMIXu. Jak název napovídá, cílem je najít ideální řešení pro našeho zákazníka. Typickým zákazníkem je rostoucí firma, co si při řízení nadále nevystačí s tabulkami a papírovými deníky. Rozhodne se …

Pokračovat ve čtení

Colours of Ostrava 2015

Webová aplikace pro festival Colours of Ostrava

16. 06. 2015

Již od roku 2010 úspěšně používá mezinárodní festival Colours of Ostrava naši webovou aplikaci na řízení vybraných procesů souvisejících s chodem festivalu. Toto řešení se časem ukázalo jako vhodná forma, jak obsluhovat jednotlivé brány, zajistit …

Pokračovat ve čtení

Správný parťák pro implementaci

Vyberte si správně dodavatele ERP systému

11. 09. 2015

V dnešní době je velmi složité vybrat si vhodný systém pro řízení Vaší společnosti. Na trhu je spousta informačních systémů vhodných pro velikostně různé společnosti. Jejich funkčnost bývá často téměř stejná a není tedy rozhodujícím kritériem …

Pokračovat ve čtení

Další články najdete zde

logo Datamix Solutions s.r.o.